Підсумки виставки INPRODMASH & UPAKOVKA 2013

Підсумки виставки INPRODMASH & UPAKOVKA 2013

Вже традиційно компанія “Базис” взяла участь у Міжнародній спеціалізованій виставці устаткування і технологій для харчової та переробної промисловості INPRODMASH & UPAKOVKA 2013, яка проходила з 10 до 12 вересня в Міжнародному виставковому центрі.

У рамках виставки Компанія презентувала свою нову розробку Горизонтальну машину картонатор АРУК – 40, для пакування штучних продуктів у картонну коробку. Картонатор працює в повністю автоматичному режимі та поєднує універсальність і простоту експлуатації:

  • великий діапазон розмірів короба і швидке переналаштування на інший габарит дає змогу оперативно переналагодити виробництво під інший продукт;
  • легкість роботи досягається завдяки серводвигуну з вбудованою довідковою бібліотекою;
  • великий 10″ дисплей, а також простий людино-машинний інтерфейс спрощує процес навчання персоналу;
  • дизайн машини дає можливість бачити весь процес пакування і отримати легкий доступ до всіх використовуваних механізмів без зайвих зусиль. На сьогоднішній день на території СНД не існує виробників, що втілюють подібну технологію.

Крім того, увазі відвідувачів було представлено роботу конвеєра з вузлом зважування в потоці – багатофункціональне обладнання, що дає змогу здійснювати контроль ваги та обробляти отриману інформацію в режимі онлайн. А спільно з нашим партнером компанією Ishida – ми змогли експонувати мультиголівковий дозатор серії CCW-SE-210W-1S-20. Виставка ще раз дала змогу представити компанію “Базис” як лідера українського ринку та одне з провідних підприємств Східної Європи. А висока відвідуваність експозиції підкреслила актуальність наданих рішень і стала потужним стимулом для реалізації нових проєктів.

Ми були раді бачити всіх гостей – як перевірених часом і довірою партнерів, так і нових клієнтів. Дякуємо всім, хто відвідав наш стенд. Сподіваємося, що співпраця з компанією “Базис” стане надійною основою для розвитку Вашого бізнесу.

20.09.2013
Поділіться

Читайте також

Виставка INTERPACK 2023 (ДЮССЕЛЬДОРФ)
З 4 по 10 травня 2023 року в місті Дюссельдорф (Німеччина) пройде провідна міжнародна виставка ...
ISM & ProSweets 2022
З 30 січня по 2 лютого 2022 року в Кельні (Німеччина) пройде міжнародна виставка виробників ...
Напишіть нам
Якщо у вас виникли будь-які питання— напишіть нам і ми зв’яжемось з вами найближчим часом.
*Натискаючи кнопку, Ви даєте згоду на обробку Ваших персональних даних.
Отримати консультацію
Залишить заявку і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом
*Натискаючи кнопку, Ви даєте згоду на обробку Ваших персональних даних.